Älsklingens första möte med morsan

idag ska min älskling äntligen få träffa min morsa för första gången! Jag tycker att det är tid för det nu, även om han inte ens har träffat min farsa, men han bor ändå i norge så det är rätt långt att åka. Men det kommer snart det med, vet inte när men vi får se.
Vi har ju varit tillsammans i snart 10 månader till veckan nu och tycker att det är på hög tid att han iaf träffar min morsa eftersom hon nästan är min granne.
Blir att äta middag hos dom(morsan , styvfarsan och min bror) om några timmar. måste göra iordning oss först och sen ska man ju också gå dit. tar inte så lång tid men ändå, 10 - 15 min ungefär.


Mardrömmen blev till verklighet 5/11-09

jag och älsklingen hade tänkt laga mat tillsammans, sen så gick vi runt i mitt vardagsrum och tände många ljus eftersom min taklampa inte fungerade, och för att sånt är rätt mysigt när man ska sitta och äta. vi tände även ljuset som fanns hängande i fönstret, och precis brevid den hängde en rätt så stor stjärna precis brevid det hängande ljuset, var bara nåra cm undan, knappt det av det jag minns. ... fast så mysigt blev det inte..

Jag har ingen aning om hur fort det gick eller när det hände.. men efter att jag hade gått in i köket och kollat hur lång tid det var kvar med maten och jag tror också kanske att jag höll på med den såsen vi skulle käka.. så gick jag in i vardagsrummet.. och då fick jag se min största mardröm någonsin :(

jag bara stod där, var exakt som i en film som när nån tjej eller kille ser nåt som dom får en chock av men när man sitter där och kollar så tänker man : MEN GÅ OCH GÖR NÅT ISTÄLLET FÖR ATT STÅ OCH GLO PÅ DET DÄR DIN JÄVEL !

men det är verkligen inte alls så lätt som det man tror det är pga att man är i chocktillstånd.

min första tanke var: herregud MIN LÄGENHET KOMMER BRINNA UPP !!!!, och sen.. MINA KLÄDER !! dom kommer försvinna :(

jag skrek in till killen att det brann i vardagsrummet, men jag tror inte att han kopplade direkt eftersom jag tyckte jag såg det på hans min. men han var snabb med att hitta nåt att släcka branden med. först försökte han kväva elden men det gick inte pga att det han försökte kväva med var inte alls lika stor som branden var. sen så tog han min största kastrull som jag hade och sprang fram och tillbaka.
jag sprang panikslaget till alla mina grannar, knackade och ringde på dörren, sket i hur mycket klockan var..

Om det hade varit nån som hade skadat sig, så hade det varit killen, pga att han var längst i röken. jag kunde inte gå in pga att jag kände att jag inte kunde andas därinne, vilket fick mig att tänka på hur han kunde göra det då. jag såg inte så mkt i röken heller :S

men älsklingen fick släkt skiten, som tur är :)

 


inte lagligt att vara vaken nu :O


Haha så liten jag ser ut då, kan ju inte tro att jag är 22.. eller ?

klockan är 3 och jag sitter i sängen och är .. halvt vaken, men ska ändå sova snart. inte bra att vara vaken så länge eftersom jag vänder om totalt på dygnet då.

känner också hur mycket jag saknar älsklingen nu också. den killen är för underbar. men imorn blir det att träffa honom igen :D

Älsklingens kusin, Emma

N
ångång under kvällens gång satte jag mig framför älsklingens dator och vid hans msn, han hade redan loggat in sig fast han hade gått iväg på toa, så jag satte mig där och började prata med hans kusin. Fast i första början skulle jag bara fråga henne om hur jag skulle få han till att kunna gå med mig på bio eftersom vi inte har varit på bio tillsammans än, efter 9 månader- snart 10. men sen så blev det så att vi pratade i nåra timmar sådär ungefär och pratade om allt :P
hon verkade jättesnäll, men jag har inte träffat henne.. än. ska få göra det snart eftersom älsklingen och hon pratade om att fika en dag och då skulle jag få vara med.
känns väldigt viktigt för mig att få träffa alla i hans släkt eftersom jag själv tycker att släkten är viktig, det är nåt som betyder väldigt mycket för mig och som jag värdesätter väldigt högt i mitt liv.
sen om folket gillar mig är ju bara en väldigt stor bonus isåfall :) Men jag har inte träffat alla riktigt än, men det hoppas jag ju att jag kommer få göra :)

Ska bli trevligt att få träffa henne iaf :)


Vad tycker ni om att få träffa ens partners släkt, hur viktigt är det?

RSS 2.0