another day fading awayyy

torsdag.
another day fading away

dagen i skolan idag var inte den bästa precis.. jag har nog aldrig blivit så förbannad förut, inte så mkt så att det kokar i mig men jag behärskade mig ändå..
problemet var den att jag och en tjej i min klass hade läst klart en bok som vi sen skulle snacka om inför hela klassen tillsammans med en bibliotekarie.
det var lugnt..
men sen när vi började prata om boken så verkade det inte som att jag fanns.
det var mer som att bibliotekarien och hon i min klass fanns istället.
jag försökte få in ett ord men det gick inte. hon från bibblan avbröt mig helatiden....
och sen när hon i min klass skulle säga nåt om boken, då fick hon prata till punkt och sen fick hon också höra att hon var duktig.
jag höll på att få utbrott mitt upp i allt med tanke på att den boken och filmen betyder rätt mkt, eller ja.. det är en väldigt stark upplevelse också med tanke på att allt det som står i boken faktiskt har hänt på riktigt. koncentrationslägret är ju inte nåt som nån har hittat på precis, och allt det som hände där.
jag hade velat berätta mina innersta tankar om just den boken eftersom jag visste att jag kunde gå in rätt djupt i historien eftersom jag vet endel och kanske även få bättre betyg eller nåt sånt. men nej. hon i klassen fick prata och var hur duktig som helst..
fyfan.


linkin park - a thousand suns

ligger och lyssnar på den nya skivan till linkin park.
det är inte som att lyssna på dom gamla låtarna. det är rätt många intro låtar i albumet och jag fattar inte varför. det är bara skit.
hittils är det 3 låtar som är rätt så ok. men linkin är inte längre speciellt djupa i sina låtar, och det är synd.

det var dom som hjälpte mig genom all skit som jag fick gå genom när jag bodde hemma, nu är det helt annorlunda. känner inte igenom dom alls.


oförberedd prov

snacka om att bli förvånad
vi i klassen hade fått en jävla massa papper på nån jävla historia, jag minns ingenting alls eftersom det inte intresserade mig ett enda dugg.
och när då läraren säger till oss att vi skulle få ett prov så blev jag lagom chockad.
jag gissade på varenda fråga, och även fast jag gissade så klarade jag av att få ett vg, konstigt nog :P
det fanns väl 12 frågor tror jag, och jag hade 3 fel. man skulle ha 3 poäng för att kunna få godkänt och 6 eller 7 poäng för att få vg.

STOLT! :D

min norge/gjövik helg

Nu är helgen över och nu sitter jag här efter att ha duschat och tänkte uppdatera lite om vad jag har gjort.
jag har inte tagit väldigt många bilder, men ändå tillräckligt:P
jag hann med det jag skulle göra, men jag hann inte med att träffa alla jag hade tänkt träffa, det blev bara att träffa en barndomskompis, niklas. han är 18 nu eller han blev det just den dagen som vi träffades även fast det var kväll då men det spelar igen roll :P jag tog ingen bild på han eftersom jag inte visste om han ville vara med på bild.

under helgen så hade jag tänkt att hinna med att besöka gravplatsen där min mormor och min morfar ligger, träffa några tjejkompisar och en killkompis, gå på marken(det är som ett mini liseberg ställe fast lite mer b).. ja det var nog det tror jag.

det första vi(jag, morsan, brorsan, styvfarsan, morbror och hans son) gjorde var att besöka min mormors och morfars grav. det var riktigt kallt, men jag överlevde ändå ^^ vi hade köpt blommor till graven före vi åkte till själva gravplatsen.

saknar dom :(

efter att vi hade gjort det, så åkte vi till ett köpcenter, stort som bara satan. jag tog bara en bild på själva ingången. köpcentret heter cc marten. vet inte varför den heter så ifors:P

hon som står där utanför är min morsa, vet inte vad hon håller på med:P
min bror kom ut med en ballongsvärd som både han och min morbrors son hade fått.


jag tog en bild på själva programmet på "marken", där man såg hur dagen skulle se ut. det visade sig att donkeyboy skulle dit. men det pallade vi inte se :P


det som är en tradition när det gäller marken är det att när det sätter igång så har dom som jobbar med allt som har med marken att göra, satt upp massor med ballonger runt om i stan, ett tecken på att det har börjat. jag tog bild på en enda eftersom dom flesta hade blåst bort tror jag. såg bara tre.

min morbror som syns mest :P sen är det min bror och min morbrors tjej som går brevid.


väl inne, fast det är så mkt mer än vad det ser ut att vara. tog som sagt inte många bilder som jag borde ha gjort. det är min styvfarsa som syns längst till vänster.


denna åkte jag och min bror två gånger om, rätt så kul men jag blev illamående efter den andra gången :P brorsan verkade tycka att det var skitkul iaf :D


denna kudden vann jag :D eller nja min morbror vann den åt mig :P 




under samma dag skulle jag träffa niklas, min bardomskompis alltså. jag hade inte sett han sen han gick på lågstadiet. jag var väl 11 då tror jag. jag hade sett nån bild på honom men ingen där man riktigt såg hur han verkligen såg ut.
och när jag träffade honom så fick jag nästan en chock :P han hade växt till sig riktigt ordentligt, blivit väldigt lång också :)
vi skulle träffas på ett pizza ställe, peppes pizza hette det. supergoda pizzor :D men eftresom jag redan hade ätit hos min morbror så blev det ingen pizza på mig, istället beställde jag nacho chips:D gott det med ^^
han hade inte ätit under hela dagen knappt, han jobbar på burger king på cc (stora köpcentret) och han hade haft fullt upp. tro fan att man är hungrig då :D
det var iaf väldigt lyckat ^^ vi pratade gamla minnen och om det som är nu. vi pratade om allt nästan :)
efter det så skjutsade morsan honom hem och efter det åkte vi tillbaka till min morbror igen.

det var en väldigt lyckat helg, även om jag inte fick gjort allt jag skulle göra men ändå, jag klagar inte :) det jag försöker göra varenda gång som jag är på gjövik är att besöka min mormor och min morfars grav, det är nåt jag aldrig tänker strunta i när jag är där.

så nu är helgen över, och imorgon är det skolan igen. vardagen börjar ^^
fast ikväll blir det att kolla på yersey shore före sängdags.

börjar fundera lite på hur jag ska göra på min födelsedag, så om ni har nåt förslag så får ni gärna säga till :) jag skulle vilja ha en fest men allt kan ju ändras.

juste, jag tog några bilder på mig själv under tiden som jag var i norge.


cambilder

satt nyss och tog två cambilder på mig sjælv, længesen jag gjorde det nu. sist var væl nær jag var 20 :O
here it comes ^^



fraaaammmmmme!

jahapp, nu ær man i norge.
rætt lång bilresa men det funkade nær man hade en bok och en mp3 spelare :D
træffade min farsa, brorsa och farsans tjej och det var la kul ^^ var dær i ungefær en halvtimma føre vi åkte igen.
och eftersom jag fyller år næsta månad så fick jag æven present utav farsan, fick tusen kr :D

jag vet inte vad som kommer hænda imorn, men jag vet iaf att jag ska besøka min morfar och min mormors gravplats, sen så ska jag till nåt stælle som liknar liseberg fast i en mindre storlek, betydligt mindre :P
har inte tagit några bilder æn, men det kommer sen så att ni kan få se ^^

sitter och väntar..

trött som satan och klockan är över 8. jag skulle bli hämtad vid den tiden menmen.. får väl hoppas på att dom kommer och hämtar mig iaf, annars blire skolan och sen älskling under hela helgen :D

Norge next^^

fyfan va trött jag är, somnar snart sittandes. och jag lär inte kunna somna snart ändå även fast om klockan är rätt mkt. jag har nämligen satt igång tvättmaskinen vilket behövdes eftersom jag knappt har några byxor att ha på mig och med tanke på hur kallt det har blivit så måste jag andvända min jeans rätt mkt. jag har leggins också, men det blir förjävla kallt, iaf i norge. vet inte hur kallt det är där just nu men det brukar vara kallare än vad det är här i sverige så därför tänker jag inte chansa med att bara ha med mig min leggins.
skälet till varför jag inte har några byxor knappt, är pga att det brann i min lägenhet för ett bra tag sedan och då förlorade jag en jävla massa kläder eftersom branden var i min tvättkorg. och ja jag vet att det var klantigt :P men inte visste väl jag att det skulle börja brinna just den kvällen heller.
jag och killen hade tänkt att göra det hur mysigt som helst, vi höll på med att laga maten(vilket killen tog hand om) och sen så gick jag runt och tände ljus så att det skulle bli till en mysig stämning vilket resulterade i att det började brinna..  jag hade tänt ett ljus som hängde i mitt fönster och det som hängde där, hade ramlat ner i min tvättkorg, och detta såg jag rätt sent samtidigt som jag fick panik. hade inte mycket kläder kvar av den branden iaf..
så ja, jag har knappt några byxor kvar, bara en.
så därför måste jag vara uppe ett bra tag till iaf, sen så måste jag även duscha och packa. men jag känner inte för nåt av det just nu eftersom jag är såpass trött och jävligt seg.

imorn blir det att åka till norge för att träffa min morbror, hans tjej och deras unge morten.  sen så ska jag träffa mina kompisar men jag vet inte hur allt blir än, vilka jag kommer träffa och vad jag egentligen kommer att göra under tiden som jag är där. vet ifors en grej som jag alltid gör när jag åker till min hemstad (gjövik, ligger inte långt från lillehammer där det var OS på 90 talet nångång) och det är att åka till min mormor och morfars grav. är ungefär 10 år sen som dom båda dog. det är rätt mkt historia bakom allt. eller inte mycket kanske, men deras hem var som mitt andra hem eftersom min morsa fick mig när hon var rätt ung och då jobbade hon skiten ur sig så att vi faktiskt kunde överleva.
så iaf.. jag ska vara i norge under helgen, sen är det tillbaka igen på söndag.

jag har varit med ida rätt mkt under denna veckan, och hon har lärt mig att göra en grej :P vet inte vad dom kallas, men jag kallar dom bröd iaf. man andvänder endast mjöl och vatten, men det blir ändå jävligt gott :D enkelt att .. jag kan inte säga baka för det är inte riktigt det man gör, men laga iaf ^^
här finns en bild på dom som jag tog för några dagar sen


fick mitt nya modem för några dagar sen, och nu har jag tydligen fått canal +. han jag pratade med i telefonen sa ingenting om det vilket är rätt dåligt för att jag vill inte ha fler kanaler än vad jag har nu, det kostar endel. lär få ringa telia på måndag igen -.-

så nu är bara frågan; ska jag duscha nu eller vänta med det? sen så måste jag packa också. JAG PALLAR INTEEEEEEEEEE!

mina nya vinterskooooor!

jag är hemma hos morsan just nu, sitter och väntar på att min bror ska komma hem igen efter att han har slutat skolan så att vi sen kan äta :D
morsan skulle laga till kyckling sa hon och sen efter det ska jag nog åka in till stan om jag inte går hem och fixar med några grejer där. men jag får se hur jag gör. jag lär nog få åka hem före jag åker in till stan tror jag vilket känns rätt jobbigt men måste man så måste man.

idag är det ju tisdag, vilket betyder att vi hade idrott och denna lektionen var jävligt kul :D längesen som jag spelade badminton:P
jag, ida, mohammad och johan spelade tillsammans och det var jävligt kul :D hoppas att det kommer bli så igen att vi kommer ha det under idrottslektionen. alla i klassen var delaktiga i det, vilket bevisar att alla tycker att det inte var speciellt tråkigt :P

efter skolan så hade jag och morsan tänkt att åka in till stan och kolla efter några vinterskor till mig, och efter bara några min så hittade jag ett par :D dom är ifors vita men vad gör det :D

Varmfodrad Stövel från Skopunkten.com

jag hade kunnat få två par, men jag tackade nej till det eftersom det kändes för mkt även om det var snällt men ändå. hellre ett par :D

senare blir det att åka in till stan och vara med ida, fast imorn börjar planeringarna angående norge resan.. mycket som ska göras innan jag åker, som tex packa, duscha, informera dom jag ska träffa att jag faktiskt ska åka iväg så att jag kommer att kunna träffa mina kompisar som jag inte har träffat på flera år. det är helt säkert mer att göra också, men inget jag kommer på bara sådär.

idol ikv! :D

deaaaar john! :D

nu blire att kolla på dear john med min tjejkompis ida ;D

HELVETE! :(

ORKA ATT MODERATERNA SKA STYRA :(((((((((((((((((((((((((

såhär ska min tattoo se ut



jag har tänkt att skaffa en tattoo, och ungefär sådär har jag tänkt att det ska se ut. sen så har jag också tänkt att skaffa en tattoo som symboliserar min bror som dog för fyra år sen. vet inte hur den ska se ut än

pojken i randig pyamas

Fredag.

men det känns inte som en helg, mer som en torsdag kanske.
jag har förrästen läst ut min bok som jag började på för kanske två eller tre veckor sen, men om jag hade läst varje dag så hade det inte tagit så lång tid för mig att bli färdig med boken.
jag rekommenderar boken starkt till alla eftersom den utspelar sig under andra världskriget där en liten nyfiken pojke inte förstår så mycket utav nåt av det som händer.
här är trailern till filmen iaf :)


senare blir det att kolla på idol, som vanligt. men nu har jag en favo som jag hoppas kommer vinna även fast jag inte tror att det kommer hända. för att varenda gång jag har en favo så brukar den människan aldrig komma långt så.. jag skulle bli väldigt förvånad om han gick vidare även fast han är bra :)

GRATIS OSTHYVEL! :D

jag och ida, en tjejkompis vi gick i stan och kollade runt i affärerna. jag hade tänkt att bara köpa en grej men så fick vi varsin osthyvel :D så nu behöver jag inte köpa en, jag hade ingen och har inte behövt nån heller men ändå bra att ha :P


tvättid my ass..

jag hade alltså tänkt tvätta idag, skrev upp mig på listan direkt efter att jag kom hem men jag hade endel att göra innan jag kunde börja tvätta.. och sen när jag skulle ner och fixa med mina kläder, nej då är det nån annan som tvättar :O varenda jävla maskin hade jäveln satt igång :(
jag hade tänkt hinna med allt så att jag kunde kolla på idol i lugn och ro, men nej..
så jag skrev en lapp till jäveln där jag skrev att människan hade kunnat komma till mig och frågat om den isf kunde få min tid för att jag kunde alltids tvätta dagen efter också, vilket blir imorn. jag är inte omöjlig när det gäller sånt bara det inte är nåt jag ska göra dagen efter så..
sen så skrev jag också att den kunde skriva sig på listan som alla andra människor som bor här.

Mitt hår är rätt konstigt.. magiskt kanske :D
när jag har varit ute i regnet i några min, eller iaf tillräckligt för att håret ska bli blött, och om jag då väntar i nån timma eller två innomhus, så får jag faktiskt ganska så perfekta lockar. konstigt, men sant :) tog en bild förut på hur det ser ut så att ni ser. dumt att jag inte tog en före och efter bild ändå menmen.

knäppt eller hur ?:o

tog två andra bilder som blev helt ok, lägger ut dom också :P





DET SUGER!

sitter i min säng när jag plötsligt får lust att ta några bilder. och bara två stycken ser okey ut :P
är sjuk men måste ändå till skolan.. det suger, menmen.



sjuuuk? -.-

det känns som att jag håller på att bli riktigt riktigt riktigt sjuk nu, men även om jag blir sjuk så tänker jag åka till skolan ändå, för jag vill inte missa nåt fast ifors gör vi inte så mkt just nu, inga projekt på gång eller nå större grej på gång heller.. men man vet ju aldrig.

min helg nurå
, i fredags var det faktiskt 19 månader som jag och älsklingen hade varit tsm !! :D

jag var även på fest med en tjejkompis ida och nåra till som jag inte vet vilka var. och efter att ha varit där så åkte jag hem till älskling och var där under hela helgen. dagen efter hade vi en filmkväll med popcorn med zingo :D jävligt gott :) vi kollade på bröllopsfotografen och nåra till. mitt huve står still :P

och nu, idag som det är söndag, så tänker jag bara ta det lugnt, gjorde det igår också, men söndag är dagen före måndag vilket betyder att en ny vecka börjar igen.

lägger upp två bilder. en bild före festen där jag visar upp min nya jacka som jag fick av min tjejkompis. och den andra bilden är nog den enda bilden jag har där jag faktiskt ser nykter ut :P

min nya jacka alltså :P, innan festen.


nykter? javisst :P


snart blir det att kolla yersey shore, om bara några min:)

kungarna av tylösand eller jersey shore?

om du frågar mig så väljer jag definitivt jersey shore. ingen tvekan alls..
kungarna av tylösand serien suger otroligt hårt.
skillnaden i mina ögon är att jersey shore gänget är mycket mognare och dessutom är det bättre underhållning istället för att man sitter och suckar och bara vill byta kanal till nåt annat som är bättre att se.

så ja.. en klar diss till "kungarna"

lägger upp en bild på jersey gänget, och kung gänget.



dom längst upp är ju klart bäst :)

idol + te = härligt!

nu blir det att kolla IDOL!
ska dricka te och äta paj. DETNI! :D


GÖÖÖT ! :D

hur ska jag göra ?

jag har börjat fundera på om jag ska färga mitt hår så att det blir ljusare, ljusblond kanske.. men jag vet inte om jag passar i det, eller om det kommer se för "fjortisaktigt" ut. eller om jag ska bli brunett igen..

väl.. jag laddar upp två bilder så får ni se :)
så ser jag ut med mitt blonda hår :)



och det bruna håret









så vad tkr ni ?
  • ingen förändring alls
  • blondare(ljusare alltså)
  • brunett

före och efter i BILD!

jag skrev det på min bilddagbok och tänkte lägga ut bilden här också.
en bild på mig utan smink och en med.
otroligt hur mkt skillnad smink kan göra med en. lite färg och sen är det finare typ. otroligt.


jag, helt ocensurerad!:O

fyfan va jag mår bra nu :D
nyduschad
te
nytt lakan och allt annat på sängen

så ja.. jag mår skitbra :D och imorn äre måndag, ny vecka, nya möjligheter :D


bad bad girl..

yepps.. jag har varit en väldigt väldigt dum flicka..
JA JAG VET att man inte ska ta någons tvättid. men jag behövde verkligen tvätta :(
så jag tänkte vänta lite för att se ifall hon som hade tvätttid idag började tvätta men riktigt så blev det inte. hon började aldrig och har fortfarande inte börjat.. klockan är 19 och den enda som har tvättat idag, är jag.
det är inte bara jag som har gjort sånt, det har varit nån som har tagit min tid två gånger om och tro mig! jag vet hur det känns..
så eftersom jag vet hur det är, och att jag visste att jag verkligen behöver att tvätta, så tänkte jag skriva en lapp där jag bad om ursäkt och sen så tog jag bara en tvättmaskin också.
men det verkar inte som att hon har varit hemma under hela dagen, jag tyckte att ja hörde nåt förut i tvättstugan, men jag hoppas jag har fel.. för det lät inte så snällt. vet inte hur jag ska förklara det. men en känsla sa mig att hon inte var glad för att se att jag hade tagit hennes tid..
och igen; jag vet hur det känns. men hon andra som har tagit mina tider förut, hon skrev aldrig en lapp ens. och det tkr jag ändå att det är det minsta man kan göra när man gör nåt sånt. sen så tkr jag också samtidigt att man får göra det bara man tar en enda maskin så att man kan ta den andra sen när man ska tvätta, men det är bara min åsikt.

inte nog med tvätten, jag städade hela lägenheten idag, OCH även ätit nåt också :D makaroner och köttbullar blev det.
ska duscha efter att ha kollat på though love tänkte jag, sen dricka te och må skiiiiiiitbra :D
hoppas även att min kille kommer krya på sig under veckan, han har blivit sjuk nuså :(

tekväll och alla hjärtans dag

ja jag vet att det inte är alla hjärtans dag än, det är jag fullt medveten om, men jag och älsklingen kollade nyss på den filmen.

filmen var okey, men ingen film som berörde.. eller jo lite! men inte speciellt mkt. ingen titanic film precis :P
man kan kolla när:
  • det faktiskt är alla hjärtans dag
  • dejtar
  • tråkigt
  • eller kanske inte har sett den


och för er som inte har sett filmen och som inte har kollar trailern, eller som inte pallar gå in på youtube för att se om den är nåt att ha, så har jag varit så snäll och letat upp den på youtube så att ni ska få se trailern och se om den är nåt att ha :P


verkar som att älskling kanske kommer bli sjuk, vilket jag såklart inte hoppas på.. så nu har jag gjort iordning med te så att det öppnar sig lite i hans hals, jag passade på att ta en kopp jag med. längesen jag drack te nu ändå :)
så iaf, får hoppas på att ingen av oss blir sjuka, även fast vi brukar bli sjuka under höst/vår tiden. dessutom kan jag inte bli sjuk nu, eftersom jag helst inte vill missa nåt i skolan vilket också är samma sak för älsklingen också.
menmen, vi får hålla tummarna på att vi håller oss friska :D

pajen alejandro x)

jag och älskling bestämde oss för att baka :D
det blev en paj med jordgubbar och ljus chocklad, ska bli kul att se hur det kommer smaka sen:P




pajen heter alejandro :P


jag suger på fifa! :(

jag och älsklingen hade tänkt spela fifa, jag ville vara spanien och han valde chelsea. men såklart så vann han med 5-0
jag suger på fifa :P

Garra och lex - fri som en vind



yttligare en till låt som jag lägger ut, och denna låten som alla andra låtar jag har lagt ut är bra:)
en kompis tipsade mig om denna :)

DARIN!

får inte nog av denna låten :D


Goal.

nyss kollat klart på filmen och före jag tänkte sova så hade jag tänkt rekommendera denna filmen till alla :D även om filmen heter goal så äre inte precis så att detta är en sånn tråkig fotbollsfilm. det är mycket drama och även lite kärlek.

handlar om en kille som drömmer om att kunna spela fotboll med proffsen men hans farsa är inte den som är den mest positiva i familjen. men en dag så får denna killen ett erbjudande och han tackar ja direkt. han åker utan ett hejdå till sin farsa och när han kommer till england så öppnar det sig en helt ny värld för han.

detta var kanske inte den bästa beskrivningen, men filmen är ändå värd att se och den är väldigt bra. väldigt rörande också :)


ENDLESS! :D

dom är så jävla bra, eller så äre bara en som är endless, jag har ingen aning men låtarna är jävligt bra :D och dessutom är dom eller han norsk också:D

denna låten tkr jag är den bästa av dom, eller han :

sova eller inte sova, det är frågan

hur kan det vara möjligt att vara såhär trött klockan 17? lika trött som om klockan hade varit 10 kanske :O ganska dumt att sova nu ändå..
men jag är så himla trött :(

reflektion - endless

min brorsa reklamerade om nåt på sin status på facebook och då frågade jag vad det var förnåt. det var tydligen en låt, men det fanns ingen video, så då bad jag han om att skicka länken.
det visade sig vara en jävligt bra låt, om man nu gillar en lugn rap, norskt också faktiskt. den är värd att lyssna på.



Bäst musik just nu.. ?



DARIN - MICROPHONE

så jävla braaaaaa!


RSS 2.0